Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.

Forró olajos masszázs

A kedvenc

Thai masszázs egyik legkedveltebb formája a forró olajos masszázs. Különböző illóolajakat használunk, amiket eredeti thai, sokszor titkos, családon belül átöröklődött receptek alapján keverünk ki. A masszázs csak nevében forró, éppen annyira meleg az olaj, hogy az kellemes hatású legyen.

Forró olajos masszázs olajok

Számos pozitív élettani hatása van a meleg illóolajok használatának. Leginkább relaxáló, nyugtató és pihentető hatása van. Oldja az izomfeszültségeket, mert ellazítja a testet a bőrön keresztül. A véráram felfrissítése jótékony hatással van a szívműködésre. A mindennapi stressz legyőzésében a forró olajos masszázs egy harmonizáló hatású kezelés. A léleknek szüksége van időről-időre az ilyen természetes nyugtató élményekre.

A bőr számára is jótékony hatásúak az általunk kevert olajak: a bőrt táplálják és szépítik is egyben. Ránctalanító és fiatalító hatású a kezelés. Havi, de inkább heti rendszerességgel ajánlott igénybe venni az összes pozitívumának kiaknazására és a kívánt hatás elérése érdekében. Természetesen, egyszeri élménynek is kiváló, akár egy felejthetetlen ajándéknak is ajánljuk. A forró olajos masszázs rituáléja leginkább egy fáradt, átdolgozott nap érvényesül, de kiválóan beilleszthető spa-jellegű pihenésünkbe is. Nyáron hűsítő hatású, mert a forró olaj párolgása lehűti a testet gyorsan a masszázs után.

A legkiválóbb masszőriskolákból származó, családi hagyományokat ápoló masszőreink szaktudása ezen a téren is páratlan és exkluzív hazánkban. Válassza a mi masszázs-szalonunkat, hogy valóban egy autentikus thai masszázsban legyen része!

Forró olajos masszázs kezelés

Vendégeink mondták

Páros olajos masszázson voltunk a párommal tegnap, segít ellazulni és az egész testet átmozgatja. Kellemee környezetben, hangulathoz illő zenével és teával. Nagyon jol éreztük magunkat! Szivből ajánlom mindenkinek!
(Poczok Margaréta Cintia)


Figyelmes személyzet, tiszta környezet, a végén tea és keksz. Frissítő volt az olajos masszázs!
(Jóború László)


Életem legjobb forró olajos masszázsát kaptam tőletek. Gyönyörű-békés környezet, mely felüdülés volt mind a szemnek mind a léleknek. Először éreztem valóban energikusabbnak magam közvetlen a masszázs után. Köszönöm ezt az élményt!
(Avram Andrea)


Nagyon profik a lányok, szerintem mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia őket! Én ajándékba kaptam a masszázst és imádtam!
(Rudolf Ibolya)

További vélemények: Facebook vélemények, Google értékelések