Fáradt vagy? Töltődj fel szalonunkban!

Fáradt vagy? Töltődj fel szalonunkban!

Az ősz beköszöntével szervezetünk kicsit meglassul, a borongós, esős idő magában hordozza a fáradtság érzését, a változékony időjárás miatt hamarabb betegedhetünk meg. Összességében azonban az ősz kezdete nem ennyire tragikus, még akkor sem, ha a gyönyörű nyarat váltja az évszakok sorában.


Feltöltődés az Ananya Masszázs szalonban

Mire érdemes ősszel figyelnünk:

- Jól tesszük, ha rétegesen öltözködünk, még akkor is, ha így nagyobb lesz a táskánk hazafelé, elkerülhetjük az apróbb náthát, megfázást

- Fogyasszunk elegendő folyadékot, hogy szervezetünk megfelelően hidratált és egészséges maradjon. Nyáron sokkal könnyebb inni, mivel meleg van, de a hűvösebb idő beköszöntével szervezetünknek ugyanolyan nagy szüksége van a folyadék utánpótlásra.

- Éljünk az ősz adta természetes vitaminforrásokkal a gyümölcsökkel, zöldségekkel! Lehetőség szerint minden nap illesszünk be az étkezésbe friss zöldséget, gyümölcsöt

- Energetizáljuk testünket, és lelkünket is, készüljünk fel a hideg évszakra, lássuk meg az ebben rejlő szépségeket, kerüljünk harmóniába magunkkal, szánjunk időt a feltöltődésre.


Masszázs ősszel? Igen!

Aki folyamatosan jár szalonunkba, az tudja, hogy évszaktól függetlenül, bármikor üdítő, kényeztető érzés egy igazi, tradícionális thai masszázsban felfrissülni. A hideg évszakok mégis kiemelten fontosak, hiszen a szervezetünk ellenálló-képességétől függ, mennyire vagyunk betegesek, s bizony egy elhúzódó megfázás, vagy influenza az egész őszi-téli időszakra rányomhatja a bélyegét.

A masszázs nem csak azért remek választás, mert felfrissít, hanem mert

- kizökkent a mindennapos rohanásból,

- lehetőség van arra, hogy csak saját magunkkal foglalkozzunk a masszázs időtartama alatt,

- energetizál, jótékony hatással van a vérkeringésre, ellensúlyozza az őszi fáradtságot.

Várunk sok szeretettel szalonunkba, foglalj időpontot online, a weboldalunkon keresztül, hogy a kívánt időpontban biztosan legyen helyünk számodra.

Itt találsz bennünket

H: 10.00 - 21.00, K - SZo: 09.00 - 21.00, V: 09.00 - 20.00
Foglalás +36 30 222 4499

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig: 09:00 - 21:00
Vasárnap: 09:00 - 20:00

Cégünkről

Bangkok Orchidea Kft.
Székhely: 1196 Budapest, Rákóczi utca 129. földszint 3.
Cégjegyzékszám: 01 09 294905
Adószám: 25894620243