Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.

Hírek 2018. október 01.

Fáradt vagy? Töltődj fel szalonunkban!

Az ősz beköszöntével szervezetünk kicsit meglassul, a borongós, esős idő magában hordozza a fáradtság érzését, a változékony időjárás miatt hamarabb betegedhetünk meg. Összességében azonban az ősz kezdete nem ennyire tragikus, még akkor sem, ha a gyönyörű nyarat váltja az évszakok sorában.

Feltöltődés az Ananya Masszázs szalonban

Mire érdemes ősszel figyelnünk:

- Jól tesszük, ha rétegesen öltözködünk, még akkor is, ha így nagyobb lesz a táskánk hazafelé, elkerülhetjük az apróbb náthát, megfázást

- Fogyasszunk elegendő folyadékot, hogy szervezetünk megfelelően hidratált és egészséges maradjon. Nyáron sokkal könnyebb inni, mivel meleg van, de a hűvösebb idő beköszöntével szervezetünknek ugyanolyan nagy szüksége van a folyadék utánpótlásra.

- Éljünk az ősz adta természetes vitaminforrásokkal a gyümölcsökkel, zöldségekkel! Lehetőség szerint minden nap illesszünk be az étkezésbe friss zöldséget, gyümölcsöt

- Energetizáljuk testünket, és lelkünket is, készüljünk fel a hideg évszakra, lássuk meg az ebben rejlő szépségeket, kerüljünk harmóniába magunkkal, szánjunk időt a feltöltődésre.


Masszázs ősszel? Igen!

Aki folyamatosan jár szalonunkba, az tudja, hogy évszaktól függetlenül, bármikor üdítő, kényeztető érzés egy igazi, tradícionális thai masszázsban felfrissülni. A hideg évszakok mégis kiemelten fontosak, hiszen a szervezetünk ellenálló-képességétől függ, mennyire vagyunk betegesek, s bizony egy elhúzódó megfázás, vagy influenza az egész őszi-téli időszakra rányomhatja a bélyegét.

A masszázs nem csak azért remek választás, mert felfrissít, hanem mert

- kizökkent a mindennapos rohanásból,

- lehetőség van arra, hogy csak saját magunkkal foglalkozzunk a masszázs időtartama alatt,

- energetizál, jótékony hatással van a vérkeringésre, ellensúlyozza az őszi fáradtságot.

Várunk sok szeretettel szalonunkba, foglalj időpontot online, a weboldalunkon keresztül, hogy a kívánt időpontban biztosan legyen helyünk számodra.