Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.

Hírek 2019. január 10.

Miért jó a masszázs télen, hóban, hidegben?

Új év, tele vagyunk fogadalmakkal a jövőre nézve, feltöltődtünk az ünnepi hangulatból, és várjuk a tavaszt. Sokan gondoljuk, hogy ha elmúlt a karácsony, a szilveszter, akkor a télnek is vége, kezdődhet a tavaszi felmelegedés, szívesen sétálnánk már napsütésben a rügyező fák között.

Téli időjárás

A tavaszra azonban még várnunk kell, és nagyon fontos, hogy ebben a zord időjárásban odafigyeljünk a testünk, szervezetünk jelzéseire. Nem könnyű feladat ugyanis helyt állni az időjárás folyamatos változásainak, bőrünket megviseli a hideg, a szél, mikor kisüt a nap, bentről úgy tűnik meleg van, de becsapós az idő, és könnyen megfázhatunk, ha nem vagyunk óvatosak. Érdemes folyamatosan bombázni a szervezetünket vitaminokkal, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, és hangsúlyt fektetni ilyenkor a bőrápolásra. A kiszáradt, repedezett bőr kisebesedhet, mely azon túl, hogy fájdalmas, rést nyit a kórokozóknak, hogy bejussanak szervezetünkbe.

Ne feledjük, hogy a bőrünk a legnagyobb szervünk, s ahhoz, hogy jól működjön, a környezeti hatások figyelembe vételével gondoskodnunk kell róla.

Mi, az Ananya masszázsnál különös figyelmet fordítunk az általunk használt termékek kiválasztására. Ennek az oka, hogy a masszázs egyben bőrápolás is, amennyiben a megfelelő kozmetikumok, olajok kerülnek a bőrre. A forró olajos és lávaköves masszázsaink a kedvencek vendégeink körében ebben az időben, mivel rendkívül jól esnek ezek a kezelések a hidegben. Emellett sokan dicsérik szalonunk kellemesen meleg hőmérsékletét, melyet a modern fűtéstechnológiánknak köszönhetünk.

Ananya masszázs szalon

Nem véletlen, hogy szalonunkban lehetőség van a masszázs előtt, és utáni is zuhanyzásra, így a szennyeződésektől mentes, tiszta bőrfelületre kerülnek a kozmetikumok, s akadálytalanul fejtik ki hidratáló, fiatalító hatásukat. A masszázs serkentően hat a vérkeringésre, így a kozmetikumok felszívódása is gyorsul, szinte azonnal feltöltődik a bőrünk, feszesebbé, hidratálttá válik.

Önmagában azonban még a rendszeres masszázs sem garantálja a bőr épségét, ha nem teszünk saját magunkért semmit. Mire figyelj, hogy bőröd a hideg idő ellenére is rugalmas, ápolt legyen?

- megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása,

- hideg elleni fizikai védelem (megfelelő ruházat),

- a bőrünk szükségleteihez kiválasztott, lehetőleg természetes kozmetikumok, krémek, tusfürdők használata.

A masszázsok kiválasztásánál is nézd meg, kérdezd rá, milyen kozmetikumok kerülnek felhasználásra. Nálunk a minőség az elsődleges, hiszen vendégeink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Nem árulunk zsákbamacskát, a masszázsaink menüpont alatt megtalálhatók a kozmetikumok is, amelyeket használunk. A Te szépséged, és egészséged a mi motivációnk.