Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.

Hírek 2018. július 31.

Öt buddhista szerzetes látogatott el hozzánk

A közelmúltban fontos esemény történt szalonunkban, melynek jótékony hatását mindenki érezheti. Öt buddhista szerzetes látogatott el hozzánk, és felszentelte a szalont. Ezzel a rituáléval megtisztítják a szalont körülvevő aurát a rossz hatásoktól, hogy minél harmonikusabb legyen a környezet.

Monkok az Ananya Masszázs szalonban

Egy tiszta környezetben az ellazulás is könnyebb, a masszázs jótékony hatásai felerősödnek, a szervezet könnyebben és hatékonyabban regenerálódik a megfelelő rezgésű aurakörben. Általában vendégeink ebből annyit vesznek észre, hogy nagyon jó belépni a szalonba, van valami nagyon megnyugtató, és kellemes.

Nekünk ez nagyon fontos, mert a célunk, hogy aki a szürke hétköznapokból belép hozzánk egy masszázsra, úgy érezze, egy nyugalom szigetre érkezett, elfelejtse egy kicsit a gondokat, problémákat, és saját magára, a belső énjére tudjon figyelni.

Az Ananya Masszázs szalon felszentelése