Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi Nádas u. 6.

Rólunk A 2500 éves Thai Masszázst képviseljük

Kik vagyunk?

Az egyik tulajdonos thaiföldi gyökerekkel rendelkezik, thai felmenőkkel és családi hátterrel, aki a Hilton SPA managere volt hosszú évekig, óriási szakmai tudással a wellness-vendéglátásban. Ő válogatta ki gondos munkával a thaiföldi masszőröket a leghíresebb iskolákból, biztos referenciákkal.

A másik tulajdonos magyar, aki maga is a masszázsok nagy kedvelője és ismerője. Összegyűjtötte tapasztalatait a budapesti szalonok szolgáltatásaival kapcsolatban és a hiányosságokat kiküszöbölve hozta létre a Dunakeszi Auchanban a szalonunkat.

A szobákat nem függönnyel hanem falakkal választottuk el, zuhanyzót létesítettünk, hiszen a masszás előtt és után is érdemes lefürödni. A helyiségekben optimális hőmérséklet van beállítva, hogy soha ne fázzunk, de melegünk se legyen. Ingyenes és egyszerű parkolás biztosított.

Számunkra nem csak egy jól hangzó szlogen a "Thai Masszázs", hanem a bensőnkből fakadó küldetés.

Valljuk, hogy a masszázs szolgáltatásaink egészség megőrzésre, relaxációra, a test megismerésére, a lélek megnyugtatására és ezek által fiatalításra is alkalmasak. Távol-keleti, buddhista-kolostorokban kifejlesztett, majd családokban tovább örökített és tovább fejlesztett technikák nem véletlenül hódították meg az egész világot. A rendszeresen masszázsra járók a felsorolt pozitívumokról számolnak be nekünk, ami csak megerősíti a hitünket a Thai Masszázsban.