Felhívom a masszázsszalont!

Tel.: +36 30 222 4499 | Címünk: Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.

Vélemények

Vendégeink élményei

Jóska

Tipikus magyar ... árak?????

Szabina ás Anti

Alázat, tisztelet és tradíció. Mindenkinek ajánlani tudjuk aki egy kicsit szeretne kiszabadulni a hétköznapokból a rohanásból. köszönjük, hogy minden alkalommal a kedvesség az alázat és a tisztelet fogad minket.????

Glancz Anikó

Többször voltam már a szalonban. Voltam Anyukámmal-Kisfiammal /12 éves/ is már. Többféle masszázst is kipróbáltam-olajos, meleg lávaköves, talp-de mindegyiket imádtam. Mindenki kedves volt. Szalon szép-igényes így bátran ajánlom Mindenkinek!

Nagy Péterné

A kedvencem az arcmasszázs, mert teljesen felfrissülve léphetek ki a szalonból. A termékek illata kellemes, a krémek nem ragadnak, a bőröm könnyű, és puha tőlük. Szívesen járok ide, mert jó a közlekedés, a masszázs után a vásárlást is elintézhetem, és mindig kedvesen fogadnak.

Balázs

A munkámból kofolyólag rendszeresen járok masszázsra. Ez a szalon útba esik, mindig ugyanaz a színvonal, bármelyik masszőrnél, és nagyon jó az ár-érték aránya.

Andi

A szalon gyönyörű, a személyzet kedves, segítőkész. Teljes mértékben meg voltam elégedve az általam választott masszázzsal. Biztosan visszatérő vendég leszek.