Kedves Vendégünk!
Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.

  06302224499
Kedves Vendégünk! Egyeztessen időpontot telefonon. A szalon fertőtlenítéséről folyamatosan gondoskodunk és a lehető legnagyobb elővigyázatosság mellett folytatjuk a munkánkat.  06302224499

+36 30 222 4499 | Címünk: Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.

Vélemények

A vendégeink véleménye hűen tükrözik a valóságot.

A thai masszázsainkról adott vélemények olvashatóak alább.
Ester és Gábor

A párommal egy órás hátmasszázsra jelentkeztünk be. Örömmel tapasztaltuk, hogy valójában ez gyakorlatilag egy teljes testes masszázs/gyógytorna, ami pompásan átmozgatott, ellazított minket. A masszázs végén a párom, aki sosem volt rajongója az ilyen dolgoknak, azonnal kijelentette, hogy foglaljunk időpontot a következő hétre, amit meg is tettünk. A masszőrök teljességel felkészültek és professzionálisak, a személyzet kedves, plusz meglepetés volt, hogy a terápia után leültettek, odahozták a cipőnket, meleg teával kínáltak. Úgy érzem, gyakran visszatérő vendégek leszünk!

Nelli

A masszázs fantasztikus. Amit hiányolok, hogy nem lehet kártyával fizetni már jóideje. Többször mennék ha lehetne.

Horváth Gábor

A mostani helyzet ellenére sem zárt be! Így továbbra is tudom élvezni a remek masszázsokat.

oyauhobud

http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules zvm.mvzc.thai-masszazsbudapest.hu.tki.jb http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

etutogibisow

http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin tfs.xxsh.thai-masszazsbudapest.hu.gvq.qv http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

Nagy Lajosné

Egyszóval : szuper! Több mint egy éve járunk azóta semmi ízületi,izomlazitó, ideggyulladásra való gyógyszert már nem kell vásárolni ......???? Nekünk bevált! Köszönjük ????

Zoli

Teljes test masszás volt és mesés volt itt profik vannak visszajáró vendég leszek????

Tóth Zsanett

Pàros olajos masszàzson voltunk a pàrommal-fantasztikusan kikapcsolt.Ajànlom mindenkinek!

Szabina ás Anti

Alázat, tisztelet és tradíció. Mindenkinek ajánlani tudjuk aki egy kicsit szeretne kiszabadulni a hétköznapokból a rohanásból. köszönjük, hogy minden alkalommal a kedvesség az alázat és a tisztelet fogad minket.????

Glancz Anikó

Többször voltam már a szalonban. Voltam Anyukámmal-Kisfiammal /12 éves/ is már. Többféle masszázst is kipróbáltam-olajos, meleg lávaköves, talp-de mindegyiket imádtam. Mindenki kedves volt. Szalon szép-igényes így bátran ajánlom Mindenkinek!

Nagy Péterné

A kedvencem az arcmasszázs, mert teljesen felfrissülve léphetek ki a szalonból. A termékek illata kellemes, a krémek nem ragadnak, a bőröm könnyű, és puha tőlük. Szívesen járok ide, mert jó a közlekedés, a masszázs után a vásárlást is elintézhetem, és mindig kedvesen fogadnak.

Balázs

A munkámból kofolyólag rendszeresen járok masszázsra. Ez a szalon útba esik, mindig ugyanaz a színvonal, bármelyik masszőrnél, és nagyon jó az ár-érték aránya.

Andi

A szalon gyönyörű, a személyzet kedves, segítőkész. Teljes mértékben meg voltam elégedve az általam választott masszázzsal. Biztosan visszatérő vendég leszek.

A legnagyobb érték számunkra az elégedett vendég. Arra törekszünk, hogy masszázsaink által ellazuljanak, harmóniával telítődjenek, feszültség mentessé váljanak. A thai masszázs szolgáltatásaink kiválóan alkalmasak a megnyugvásra, a benső béke megtapasztalására. A test feszültségeinek feloldásával a benső feszültségeket is feloldjuk. Akkor értünk célt, ha a vendég testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottabban távozik. Köszönjük azt a sok pozitív észrevételt, dicséretet és kedvességet, amit a vendégeinktől kapunk. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint szolgálni.

Nem kell Thaiföldig utaznia egy kiváló, eredeti, thai masszázsért. Budapesten, a Dunakeszi Auchanban is át tudja élni az igazi thai masszázs élményt! Jöjjön el és próbálja ki. A véleményeket elolvasva, láthatja, hogy nem üres marketingfogásokkal élünk, hanem valódi minőséget nyújtunk elérhető áron. Élje át a valódi harmóniát, ellazulást és felszabadulást a masszázsaink által!