Felhívom a masszázsszalont!
06302224499

+36 30 222 4499 | Címünk: Auchan Dunakeszi, 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.

Vélemények

A vendégeink véleménye hűen tükrözik a valóságot.

A thai masszázsainkról adott vélemények olvashatóak alább.

Zoli

Teljes test masszás volt és mesés volt itt profik vannak visszajáró vendég leszek????

Tóth Zsanett

Pàros olajos masszàzson voltunk a pàrommal-fantasztikusan kikapcsolt.Ajànlom mindenkinek!

Szabina ás Anti

Alázat, tisztelet és tradíció. Mindenkinek ajánlani tudjuk aki egy kicsit szeretne kiszabadulni a hétköznapokból a rohanásból. köszönjük, hogy minden alkalommal a kedvesség az alázat és a tisztelet fogad minket.????

Glancz Anikó

Többször voltam már a szalonban. Voltam Anyukámmal-Kisfiammal /12 éves/ is már. Többféle masszázst is kipróbáltam-olajos, meleg lávaköves, talp-de mindegyiket imádtam. Mindenki kedves volt. Szalon szép-igényes így bátran ajánlom Mindenkinek!

Nagy Péterné

A kedvencem az arcmasszázs, mert teljesen felfrissülve léphetek ki a szalonból. A termékek illata kellemes, a krémek nem ragadnak, a bőröm könnyű, és puha tőlük. Szívesen járok ide, mert jó a közlekedés, a masszázs után a vásárlást is elintézhetem, és mindig kedvesen fogadnak.

Balázs

A munkámból kofolyólag rendszeresen járok masszázsra. Ez a szalon útba esik, mindig ugyanaz a színvonal, bármelyik masszőrnél, és nagyon jó az ár-érték aránya.

Andi

A szalon gyönyörű, a személyzet kedves, segítőkész. Teljes mértékben meg voltam elégedve az általam választott masszázzsal. Biztosan visszatérő vendég leszek.

A legnagyobb érték számunkra az elégedett vendég. Arra törekszünk, hogy masszázsaink által ellazuljanak, harmóniával telítődjenek, feszültség mentessé váljanak. A thai masszázs szolgáltatásaink kiválóan alkalmasak a megnyugvásra, a benső béke megtapasztalására. A test feszültségeinek feloldásával a benső feszültségeket is feloldjuk. Akkor értünk célt, ha a vendég testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottabban távozik. Köszönjük azt a sok pozitív észrevételt, dicséretet és kedvességet, amit a vendégeinktől kapunk. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint szolgálni.

Nem kell Thaiföldig utaznia egy kiváló, eredeti, thai masszázsért. Budapesten, a Dunakeszi Auchanban is át tudja élni az igazi thai masszázs élményt! Jöjjön el és próbálja ki. A véleményeket elolvasva, láthatja, hogy nem üres marketingfogásokkal élünk, hanem valódi minőséget nyújtunk elérhető áron. Élje át a valódi harmóniát, ellazulást és felszabadulást a masszázsaink által!